KVG P.T. Benadrukt het belang van goede sportbegeleiding.

Bewust met je lichaam & de meerwaarde van een coach. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die gezond(er) willen leven. Deze groep mensen verstaat onder gezonder leven niet alleen sporten, maar ze willen juist ook buiten het sporten meer begeleiding, zoals bijvoorbeeld met voeding etc. Het is voor deze groep mensen heel belangrijk om een stok achter de deur te hebben met een persoonlijke begeleider. De persoonlijke begeleider zal je helpen op het gebeid van sport, voeding en andere tips voor een gezondere leefstijl. 

De mogelijkheden

Bij Kees van Gorp (KVG P.T.) in Bladel zijn er diverse mogelijkheden op dit gebied. Zo is er bijvoorbeeld: Personal Training, Duo PT (Personal Training), bootcamp, trainingsschema’s op maat e.d. Wij lichten het effect van een aantal mogelijkheden hieronder toe. Bij personal training wordt vaak gestart met een intakegesprek. Hierin wordt vooral gekeken naar jou als persoon en de behoeften die er bij je naar voren komen. Bij de vragen kun je denken aan:

  • Wat zou jij willen?
  • Welk(e) doel(en) heb jij voor een bepaalde periode?
  • Ben je op zoek naar die stok achter de deur op het gebied van training?

Dit zijn allemaal vragen die worden besproken in zo’n gesprek. Op basis van deze intake wordt er vervolgens gekeken naar een traject dat past bij jouw profiel. 

Train je niet graag alleen?

Zie jij er nu tegenop om individueel te trainen en lijkt het je leuker om in een 2-tal of in een groep te trainen? Dan kun je ook eens kijken naar bijvoorbeeld Duo-PT of bootcamp. Bij Duo-PT kan ook onderscheid worden gemaakt, hierbij kijken we naar echt samen trainen met hetzelfde trainingsplan of juist samen trainen maar met een individueel trainingsplan.

De bootcamp bestaat uit afwisseling in kracht en conditie, deze workout zal elke week wat anders zijn waardoor het leuk en uitdagend blijft. Het voordeel bij bootcamp is dat je samen traint en binnen een uur een lekkere workout hebt gehad! Als jij wilt beginnen met sporten of een gezondere leefstijl wil, raden we je aan om niet te lang te wachten en te kiezen voor een aanpak die bij je past en waar jij jezelf goed bij voelt!

Ook interessant

Overig nieuws

Volg ons

Ook een artikel op KempenSpot?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

De Kempen, een schitterend gebied dat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en landbouwgronden. De Kempen regio heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met vele historische steden en dorpen, kastelen en landhuizen, en traditionele ambachten.

© 2019 – KempenSpot

Aanmelden bij Kempenboks