Kempische bedrijven strijden voor het goede doel tijdens The Boxing Games 2025.

Op 22 maart 2025 staat The Boxing Games – Battle of the South – weer op de kalender. Een avond vol spektakel, gezelligheid en sportieve uitdaging, waarbij Kempische bedrijven het tegen elkaar opnemen voor het goede doel, Energy 4 Finn. Stichting Energy4Finn zamelt geld in voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten, met als doel de kwaliteit van leven te verbeteren voor alle kinderen met deze ziekte en hun gezinnen.

Let’s get ready to rumble!
Nieuw aan deze tweede editie is dat zowel ondernemers als werknemers van bedrijven de kans krijgen om hun bedrijf te vertegenwoordigen in de ring. The Battle Of The South 2025 biedt voor bedrijven een unieke gelegenheid om zichzelf te profileren en tegelijkertijd een positieve impact te maken door geld in te zamelen voor het goede doel. Dit evenement brengt bedrijven uit de regio samen, waardoor waardevolle netwerkmogelijkheden ontstaan en nieuwe zakelijke kansen worden gecreëerd.

Energy 4 Finn
De deelnemende bedrijven doen naast de sportieve uitdaging voornamelijk mee om Energy4Finn te steunen. Deze stichting zet zich in voor kinderen met energiestofwisselingsziekten. De stichting zamelt hiermee geld in voor onderzoek en ontwikkeling van een medicijn dat deze kinderen een betere kwaliteit van leven kan bieden. Meer informatie vind je  op https://www.energy4finn.nl/.

Trainingstraject
Het trainingstraject bestaat, net als bij de eerste editie, uit zes intensieve trainingsmaanden. Dit zorgt ervoor dat deelnemers fysiek en mentaal worden voorbereid op de avond van hun leven.

Informatieavond 12 juni
Klinkt deze uitdaging jou als muziek in de oren? Meld je dan aan voor de informatieavond op 12 juni aanstaande. Tijdens deze avond geven we je alle benodigde informatie en krijg je instructies over hoe je jezelf kunt aanmelden. De trainingen starten vervolgens in de week van 1 oktober. Jouw bedrijf mag tijdens dit Kempische evenement niet ontbreken, toch? 

Ook interessant

Overig nieuws

Volg ons

Ook een artikel op KempenSpot?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

De Kempen, een schitterend gebied dat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en landbouwgronden. De Kempen regio heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met vele historische steden en dorpen, kastelen en landhuizen, en traditionele ambachten.

© 2019 – KempenSpot

Aanmelden bij Kempenboks