Kempenboks, voor ondernemers mét een doel

Kempenboks is een netwerkgroep voor ondernemers die niet bang zijn om hun grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan. Het is een groep die bestaat uit mensen die elkaar niet alleen zakelijk willen helpen, maar ook sportief willen uitdagen. Kempenboks is dan ook een unieke netwerkgroep die zich onderscheidt van andere netwerkgroepen.

Waarom Kempenboks?

De leden van Kempenboks trainen twee keer per week, op dinsdag om 11.00 uur en op vrijdag om 18.00 uur. De trainingen zijn gericht op boksen, maar er wordt ook aandacht besteed aan andere vormen van sport en beweging. Het doel van de trainingen is om niet alleen fysiek fit te blijven, maar ook om mentaal sterker te worden en beter te presteren in het dagelijks leven.

Naast het sporten is er ook ruimte voor gezelligheid en het opbouwen van zakelijke relaties. De leden van Kempenboks komen regelmatig samen om te borrelen, te dineren of gewoon gezellig bij te praten. Dit is een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en eventuele zakelijke kansen te bespreken.

Bij Kempenboks draait het niet alleen om sport en gezelligheid, maar ook om het leggen van nieuwe contacten. Er wordt dan ook 2 keer per jaar een netwerkactiviteit georganiseerd waarbij de leden de kans krijgen om nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande contacten te versterken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een netwerkborrel op locatie, of een gezamenlijk uitje.

Jaarlijks wordt er minimaal één evenement georganiseerd waar de leden aan mee kunnen doen. Dit kan bijvoorbeeld een uitdagend sportevenement zijn waarbij de leden samen naar toe werken. Door samen deel te nemen aan dit soort evenementen, versterken de leden niet alleen hun onderlinge band, maar ook stimuleren de leden elkaar om maximaal te kunnen presteren.

Aanmelden bij Kempenboks