Er stijlvol uitzien met een nieuwe bril van Oogwereld Holtman of Oogwereld Van den Borne!

Als je er stijlvol wilt uitzien met de aanschaf van een nieuwe bril, stap dan eens binnen bij Oogwereld Holtman in Reusel of Oogwereld Van den Borne in Bladel of Hapert. Er is een grote keuze uit een collectie monturen en zonnebrillen voor jong en oud van topmerken als Bellinger, Calvin Klein, Coolours, J.F. Rey, Lindberg, Prodesign, Ray-Ban, Rex & Sue, Serengeti en Tom Ford. Gaat je voorkeur naar contactlenzen uit dan zijn er vele soorten verkrijgbaar. 

De collectie brillen vormt altijd een goede afspiegeling van de actuele mode. Hierbinnen wordt altijd gezorgd voor een veelzijdige mix waardoor er een uitgebreide keuze is. Juist die ruime keuze vinden zij erg belangrijk. Want een bril moet niet alleen goed kijken, maar ook goed staan en voelen.

Wij zien je echt!

Jouw ogen zijn uniek. Dat gaat veel verder dan plussen en minnen. Persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit staan bij ons voorop. In onze winkels meten we daarom veel meer dan alleen de sterkte van je ogen. We checken standaard de gezondheid van je ogen door het maken van een gedetailleerde foto van je netvlies. Deze foto wordt daarna beoordeeld door een optometrist, een paramedicus die oogproblemen tijdig kan ontdekken. Ook analyseren we je kijk- en ooggedrag op wel 10 persoonlijke meetpunten. Kortom bij Oogwereld ontvang je altijd maatwerk contactlenzen of glazen.

Wil je weten hoe gezond jouw ogen of dat van je kind(eren) zijn?

Naast exclusieve oogmode bieden de Oogwereld winkels hoogwaardige oogzorg. In de optiekzaken werken gediplomeerde oogspecialisten met geavanceerde apparatuur om de gezondheid van je ogen te onderzoeken. Eventuele oogziekten of oogafwijkingen kunnen hiermee vroegtijdig worden gediagnosticeerd. Samen met jou kan de specialist vervolgens een behandelplan voorstellen of indien nodig je doorverwijzen naar een huis- of oogarts.

Vele soorten contactlenzen verkrijgbaar!

Daglenzen, vormvaste lenzen, zachte lenzen, nachtlenzen  of multifocale lenzen. Door de veelheid aan mogelijkheden zie je door de bomen al snel het bos niet meer. Gelukkig werken er bij Oogwereld deskundige contactlensspecialisten die je hulp en advies bieden bij het maken van de juiste keuze uit de vele soorten contactlenzen die ze aanbieden. Er worden steeds betere materialen ontwikkeld, waardoor de zuurstof voorziening van het oog tijdens het dragen optimaal blijft. Hierdoor kan tegenwoordig bijna iedereen die dat wil, jong of oud, contactlenzen dragen.

De 10 voordelen van Oogwereld!

1. Professionele oogzorg gegarandeerd

In de winkels van Oogwereld wordt specialistische oogzorg verricht door MBO en HBO gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten of optometristen die werken met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur. Alle oogonderzoeken staan onder toezicht en eindverantwoordelijkheid van een optometrist.

2. Gratis deskundige oogmeting

Geen oogmetingkosten bij aankoop van een complete bril.

3. Persoonlijk montuur- en glasadvies op maat

Goed zien valt of staat bij perfecte glazen en het advies hierin. We geven je een duidelijk en persoonlijk glasadvies en keuzemogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dit uiteraard met de keuze uit een ruime collectie monturen en zonnebrillen. In uiteenlopende prijsklassen, zowel trendy als klassiek.

4. Kwaliteitsgarantie

Oogwereld levert uitsluitend kwaliteitsproducten. We bieden dan ook garantie op monturen, zonnebrillen en brillenglazen. Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

5. Zekerheid met het Oogwereld Garantplan

Mogelijkheid tot deelname Oogwereld Garantplan. Het Oogwereld Garantplan dekt het risico op schade, verlies, diefstal en sterktewijziging van je (zonne)bril. Voor deelnemers van het Oogwereld Garantplan hebben we diverse loyaliteitsvoordelen. Koop je binnen 1 jaar een nieuwe complete bril dan ontvang je 15% korting, tussen 1 en 2 jaar is de korting 10% en tussen 2e en 3e jaar bedraagt de korting 5%.

6. Indienen declaratie bij jouw zorgverzekeraar

Wij verzorgen de declaratie bij jouw zorgverzekeraar. De vergoeding van jouw zorgverzekeraar rekenen wij direct door in de verkoopprijs. Je hebt er geen omkijken meer naar.

7. Omruilgarantie brillenglazen

Kun je niet wennen aan multifocale glazen, dan kunnen deze binnen 2 maanden na de aankoop worden omgeruild.

8. Gratis glazen met Juniorplan

Goede oogzorg is zeker voor kinderen van groot belang. Met het Oogwereld Juniorplan zijn voor kinderen t/m 12 jaar, de standaard kunststof glazen inclusief ontspiegelen en aardingslaag gratis bij aanschaf van een nieuw montuur.

9. Korting met de Contactlenzenpas

Voor €30,- per jaar kun je een Oogwereld Contactlenzenpas speciaal voor harde contactlenzen afsluiten. Dan profiteer je o.a. van aantrekkelijke kortingen op heraanpassingen, lensproducten, brillen en zonnebrillen.

10. Automatische incasso met Spaarplan

Met het Oogwereld Spaarplan bieden we de mogelijkheid om contactlenzen af te rekenen via een maandelijkse betaling (minimaal 6 maanden). Je profiteert dan direct van 10% korting. Je bouwt iedere maand een tegoed op. Het spaartegoed kun je vervolgens besteden voor aanschaf van contactlenzen of andere producten zoals een zonnebril.

Neem contact op voor het maken van een afspraak om je te laten informeren over de diverse onderzoeken en de vele mogelijkheden voor optimaal zicht voor jong en oud.

Oogwereld Holtman
Kerkstraat 4, Reusel
T. 0497 643309

Oogwereld Van den Borne
Sniederslaan 25C, Bladel
T. 0497 383353

Oogwereld Van den Borne
Markt 62, Hapert
T. 0497 360833

www.oogwereld.nl
www.instagram.com/oogwereld_opticiens/
www.facebook.com/oogwereld/

Ook interessant

Overig nieuws

Volg ons

Ook een artikel op KempenSpot?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

De Kempen, een schitterend gebied dat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en landbouwgronden. De Kempen regio heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met vele historische steden en dorpen, kastelen en landhuizen, en traditionele ambachten.

© 2019 – KempenSpot

Aanmelden bij Kempenboks