Elsom Open Air: Het muzikale spektakel van de Kempen

De wereld van Elsom Open Air, waar muziek de lente doormidden hakt en het hart van elke muziekliefhebber sneller doet slaan. 

De iconische WONDER Mainstage staat weer klaar om je te trakteren op de crème de la crème van de nationale popscene, met headliners die je doen dansen tot de zon ondergaat. Maar dat is nog lang niet alles. Elsom Open Air biedt dit jaar ook een gloednieuwe ervaring met The WOW & NOW. Stap terug in de tijd naar de jaren 80, 90 en 00 op een prachtig gedecoreerde botsautobaan. Maar wees gerust, hier wordt alleen gas gegeven met wederzijdse instemming.

De festivalervaring wordt compleet gemaakt met unieke hostings, zoals die van SMÈRRIG, waar de tweede mainstage wordt gehost door enthousiaste gastheren en -vrouwen die je meenemen op een muzikale reis vol verrassingen. En wat dacht je van Vriendenboekje? In het bos bouwen zij een adembenemende stage vol natuurlijke elementen, waar je kunt genieten van de beste Techno, House en Techhouse.

Dus, ben je klaar om te ontdekken wat Elsom Open Air 2024 te bieden heeft? Temidden van de prachtige Kempen, onder een stralende zon van zo’n 25 graden, wacht een onvergetelijke ervaring op je. 

 

Zaterdag 11 mei 2024

Ook interessant

Overig nieuws

Volg ons

Ook een artikel op KempenSpot?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

De Kempen, een schitterend gebied dat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en landbouwgronden. De Kempen regio heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met vele historische steden en dorpen, kastelen en landhuizen, en traditionele ambachten.

© 2019 – KempenSpot

Aanmelden bij Kempenboks