De Kempische ketting #5: Bas Aarden

Bas Aarden (49), is de vijfde schakel van de Kempische ketting. Bas is woonachtig in Wintelre en is werkzaam bij Apex in Hapert. Bas houdt zich naast zijn baan bij Apex vooral bezig met zijn gezin, voetballen en muziek.

 1. Dag Bas, hoe gaat het?
  Ik mag zeker niet klagen. We zijn gezond, hebben leuk werk en het is bijna Kerst 😊

 2. Je hebt de Kempische ketting doorgekregen van Jeroen Hoeks, waarom heeft hij jou genomineerd denk je?
  Dat vroeg ik mezelf ook af… Toen ik het hem vroeg, zei hij dat ik veel ondernam en dit dus wellicht leuk zou zijn om te delen.

 3. Hoe is jouw carrière pad tot nu toe verlopen?
  Ik ben geboren in Diessen, getogen in Bladel, mijn eerste huis gekocht in Hapert en nu woon ik met mijn vriendin en 2 dochters in Wintelre. Nog regelmatig in Bladel te vinden bij mijn ouders, zus, vrienden en/of VV Bladella.

 4. Je bent werkzaam bij Apex in Hapert, wat doe je daar zoal?
  Ik ben onderdeel van het team Ordersupport, wat ik zelf het best kan omschrijven als Technische Binnendienst. We maken in 7 vestigingen op 4 continenten doseerwalsen voor de Grafische Industrie. Ik doe de werkvoorbereiding en heb daarvoor dagelijks contact met klanten en onze (buitenlandse) agenten. Een zeer afwisselende en leuke functie.

 5. Wat zijn naast je werk nog meer zaken waar je je mee bezig houdt?
  Sinds vorig jaar zit ik in de organisatie van Welons, een gratis 3-daags Rock -en Blues festival in Wintelre wat komend jaar plaatsvindt op 14 – 15 – 16 juni. De voorbereidingen hiervoor zijn weer in volle gang!

 6. Je hebt lang in Bladel gewoond, wat heeft je doen besluiten om naar Wintelre te verhuizen?
  Mijn vriendin komt uit Wintelre en heeft daar een hele hechte vriendinnengroep. Ze heeft altijd geroepen dat ze later ‘een leuk huisje op een klein weitje’ zou willen. Dat hebben we daar gevonden. Het is verder ook niet aan de andere kant vd wereld, dus met een electrische fiets ben ik ook zo weer in Bladel.

 1. In de wandelgangen vernamen we dat je een muziekliefhebber bent, waar komt dit vandaan?
  Waar het precies vandaan komt is gissen, maar voor elke emotie is wel een nummer te vinden. Muziek helpt me dus vaak, maar bovenal is een goede gitaarsolo of een scheurende sax, ook echt tot kippenvel toe genieten.

 2. Welk beroep zou je voor een dag nog wel eens willen uitoefenen?
  Radio DJ

 3. Waar ben je het meest trots op?
  Op mijn 2 dochters. Ik was wat later dan gemiddeld met het settelen, dus eerlijk gezegd geen rekening meer mee gehouden dat het nog zou gebeuren. Nu kan ik me geen leven meer voorstellen zonder.

 4. Als je jouw leven in een liedje zou moeten omschrijven, welke zou dit dan zijn? En Waarom?
  ‘Papa’ – Stef Bos, geen gitaar of scheurende sax te vinden, haha.., maar ik zou het woord-voor-woord zelf geschreven kunnen hebben!

 5. Als je een dag in de schoenen van een andere inwoner van de Kempen zou mogen staan, wie zou je dan kiezen en waarom?
  Er zijn veel interessante mensen met leuke beroepen en/of interesses. Als ik er slechts eentje zou noemen, zou ik ook veel mensen tekort doen.

 6. Waar kijk je het liefst naar op TV?
  Even tot hier, Lubach op zondag, Vandaag Inside of gewoon Netflixen.

 7. Wat zijn je hobby’s naast muziek?
  (Voetbal)reizen, sporten.

 8. Als je een half jaar zou gaan reizen, waar zou je dan heen gaan?
  Australië en Nieuw-Zeeland. Fijn klimaat, andere cultuur, maar toch ook het comfort vh Westerse.

 9. Welk gezegde vind je het mooiste?
  Pluk de dag!

 10. De feestdagen staan voor de deur, wat vind je van deze periode? 
  Ik houd er heel erg van. De verlichting overal zorgt voor een gezellige sfeer. Maar wat het fijnste is: het lijkt wel of iedereen in de laatste 2 weken vh jaar wat relaxter leeft.

 11. Wat vind je de mooiste plek in de Kempen?
  In en rondom ‘D’n Bockereyder’ is het eerste wat in me opkomt. Zomer of winter, het is er altijd mooi om te wandelen. Een rondje Flaes en daarna een Leffe met een uitsmijter.

 12. Wat is voor jou de meest opvallende ontwikkeling in de Kempen?
  Familie van Lobke’s kant runde tot voor kort een hoveniersbedrijf op de Heiberg in V’hoven. Het tempo waarmee ASML dit allemaal ‘opslokt’ is ongekend.

 13. Wat zou je mee willen geven aan de lezers?
  Probeer elkaar te helpen waar kan, het leven speelt zich niet af op Social Media…

 14. Aan wie draag je de Kempische ketting over?
  Piet Rombouts

 

Bas Aarden

Overig nieuws

Volg ons

Ook interessant

Aanmelden bij Kempenboks